#Check up 4

Na een maand stilte op de blog is het  weer tijd voor een maandelijkse update! Vanaf nu zal er ook terug iets regelmatiger geblogd worden! Beloofd!

Meer bewegen:  Check
Ik heb deze maand veel kilometers gewandeld. Het fietsen is weer even stil gevallen, maar nu het goede weer (duim duim) er terug zit aan te komen, neem ik dat ook weer mee. Het doel deze maand is om eindelijk eens een keertje yoga te proberen. Bij mij in de buurt kan je met een 4 beurten kaart eens de verschillende vormen yoga proberen. Want ik denk dat mijn lichaam meer gebaat is bij een pittige vorm van yoga.

Meer gezonde lijfstijl: Check
De 9daagse zuiveringskuur zorgde ervoor dat ik weer helemaal op het juiste spoor zit. Vanavond maak ik vegan burgers. Ben er heel erg benieuwd naar!

Meer regelmaat: Check
De #365daysofmagic dat lukt me echt zonder problemen. Het is fijn om elke dag even stil te staan bij mijn dag en er zo mijn favoriete momentje uit te kiezen. Echt een aanrader! Ik ben trouwens een steeds grotere fan aan het worden van Instagram.

Meer focus: Check
Het dubbele aspect blijft. Ik ontspan door televisie te kijken. Maar ben wel nog steeds meer aan het lezen. Dus jippie!

Meer leegte in mijn mailbox: Halve check
Zoals vorige maand aangekondigd deed ik een grote opkuis aan nieuwsbrieven, en dat geeft echt al een heel pak meer rust in mijn mailbox. Ik hou ook minder mails bij, en schreef me ook voor minder challenges in. Ik doe ze toch maar half mee omdat het gewoon te veel is, dus dan kan ik er me beter niet voor inschrijven.

Meer met mijn handen bezig zijn: Fail
Tenzij meer in de keuken bezig zijn ook meetelt. Het halen staat even op een heel laag vuurtje… de knuffels worden dus zeker pas kerstkadootjes! Maar het meer in de keuken bezig zijn, geeft me meer rust dan ik had gedacht.

Meer doen met wat ik al heb: Fail
Het was boekenfestijn, en ook al heb ik me ten opzichte van andere jaren echt wel heel goed gedragen, ik heb wel weer enkele nieuwe boeken gekocht. En tja, nu er een nieuw symbool is bijgekomen voor Licht coaching (de flamingo voor het geval je het gemist hebt) ben ik ook aan het verzamelen geslagen, want je ziet momenteel echt overal flamingo’s! Voor toekomstige goodiebags is het dus echt wel heel leuk om nu al gadgets te verzamelen!

Meer alternatieven in mijn sociale leven: Halve check
Ik heb minder sociale dates gehad deze maand, wegens erg druk met professionele bezigheden. De komende maand ziet er in de agenda goed uit qua 1 keer uit eten in de week. Maar je weet natuurlijk nooit wat er nog bij komt.

In ieder geval is het thema in mijn Tribe voor straffe madammen deze maand zelfzorg, en ik denk dat dit automatisch ook betekent dat ik nog bewuster zal stilstaan bij mijn check up.

Hoe was jouw maand april?

Plaats een reactie